Parla un idioma nou en 3 setmanes amb aquesta app

L’app de Babbel encara no està traduïda al català, per això et recomanem que la descarreguis en espanyol. D’aquesta manera tindràs al teu abast la selecció d’idiomes per aprendre més àmplia possible. Per exemple, si utilitzes l’espanyol com a idioma de l’app, podràs aprendre 13 idiomes en total, com ara l’anglès, l’alemany, el francès i el rus!

Vols aprendre un idioma però no trobes temps o motivació per posar-t’hi? T’escoltem. Adquirir una aptitud nova pot ser una tasca aclaparadora i costar molt temps. Però no té per què ser així! Amb Babbel, podràs mantenir una conversa en un idioma nou en només 3 setmanes. I tenim proves per demostrar-ho.

Un estudi independent realitzat per investigadors de la Universitat de Nova York i la Universitat de Carolina del Sud va avaluar l’eficàcia general dels cursos d’espanyol de Babbel analitzant el progrés dels coneixements d’espanyol de 391 alumnes seleccionats a l’atzar al començament i al final de l’estudi.

I en van treure la següent conclusió:

 

  1.     “Els usuaris veritablement principiants sense cap coneixement d’espanyol necessiten 15 hores d’estudi com a mitjana durant dos mesos per cobrir els requisits d’un semestre acadèmic d’espanyol”. (No està malament, oi?)
  2.     “L’eficàcia de l’app de Babbel és pràcticament la mateixa per a persones de diferent sexe, edat, llengua materna, nivell educatiu, situació laboral, etc.”
  3.     “El 95 % dels usuaris que van participar en l’estudi comenten que Babbel és ‘fàcil d’utilitzar’ i ‘útil’”.

Volíem veure amb els nostres ulls si els principiants podien adquirir un nivell bàsic d’espanyol després de només 3 setmanes d’utilitzar Babbel. Amb aquesta finalitat, vam reunir diversos empleats de Babbel per assumir el repte. No n’hi havia cap que fos un alumne expert, i n’hi havia pocs que tinguessin molt temps lliure per dedicar-lo a aprendre idiomes.

Mira el vídeo de dalt per veure com els va anar!

L’aprenentatge d’un idioma té com a finalitat parlar-lo, i gràcies a Babbel els participants en el repte, tots ells principiants, van ser capaços de mantenir converses bàsiques en només tres setmanes, fet que demostra que Babbel és el camí més curt per aprendre a parlar en situacions de la vida real. I punt.

 

A punt per parlar un idioma nou en 3 setmanes?
Fes clic aquí per començar
Compartir: