Amb aquesta app creada per més de 100 experts en idiomes, parlaràs un idioma nou en 3 setmanes

Més de 100 experts treballen incansablement a les oficines de Babbel per desenvolupar la millor app d’aprenentatge d’idiomes, que ja ha convençut a més d’un milió de subscriptors. I doncs, qui són aquestes persones i què estan fent tan bé?

Quantes persones calen per crear una sèrie de cursos d’idiomes guardonada? A Babbel, tenim un equip de més de 100 lingüistes i experts en idiomes que treballen plegats en una planta de les nostres oficines de Berlín. Probablement és un dels llocs més multilingües del món. Assegut al costat d’un italià que parla rus, francès, alemany, anglès i finlandès hi ha un alemany que parla espanyol, portuguès i anglès. I tots estan aprenent altres idiomes, naturalment.

A part de veure quants poliglots pot reunir Babbel en una mateixa sala, la nostra missió és molt més seriosa: es tracta d’elaborar cursos d’idiomes excepcionals que et permetran parlar un idioma nou al més ràpid possible; tan ràpid, de fet, que un estudi recent demostra que, fins i tot principiants que comencen a estudiar un idioma nou només necessiten una mitjana de quinze hores d’estudi durant dos mesos per cobrir els requisits d’un semestre acadèmic. I com ho fan? Vegem-ho.

1. La nostra app és fàcil d’utilitzar

Sabem que el teu temps i la teva energia són valuosos, per això la nostra app està desenvolupada perquè sigui fàcil d’utilitzar i té un disseny atractiu per ajudar-te a aprendre. Disposes de consells informatius, assistència útil i una visió general del contingut d’aprenentatge sempre que ho necessitis. Aquest disseny intuïtiu orienta la teva atenció cap a allò què és important per a tu: l’aprenentatge d’idiomes. Amb només un clic tindràs al teu abast una experiència d’aprenentatge d’èxit.

Per tal de no perdre de vista els teus objectius, et motivem amb mètodes entretinguts per aprendre: les sessions d’aprenentatge aprofiten les possibilitats tecnològiques que t’ofereix el teu dispositiu, i amb les quals podràs practicar el vocabulari de moltes maneres! I, perquè tinguis flexibilitat, pots accedir a la nostra app des de tots els teus dispositius: ordinadors de sobretaula, tauletes i telèfons intel·ligents.

Ah, i si hi ha alguna cosa que ens vulguis preguntar directament, el nostre equip de servei al client sempre rep de bon grat preguntes per correu electrònic, xat i telèfon.

2. Dissenyen cursos perquè comencis a parlar al més aviat possible

Segur que quan estudiaves un idioma a l’escola recordes haver après frases com ara “el ratolí és sota la taula” o “la mona és a la branca”. Diverses generacions d’estudiants d’idiomes han hagut de combregar amb el poc encertat mètode d’aprendre a construir correctament frases poc útils (llevat que siguis en un zoològic francès), però els ha costat desenvolupar-se en tasques quotidianes bàsiques, com ara comprar una ampolla d’aigua en una botiga.

A Babbel, considerem que mantenir-se hidratat és més important que saber on són les mones, i per això evitem exercicis repetitius de gramàtica abstracta i vocabulari i ens centrem en diàlegs de la vida real. Després del primer curs podràs presentar-te, dir d’on ets, com estàs, com has arribat allà on siguis i, el que és més important, dir què vols beure. De fet, si ja estàs cansat de llegir, pots començar triant l’idioma que vulguis aquí. Per exemple, si el que vols és aprendre anglès, demà mateix podries demanar-te una pinta de cervesa en un pub de Londres (si són les nou del matí, potser et vindrà més de gust demanar-te una tassa de te).

3. Elaboren els cursos que s’ajusten perfectament als teus horaris

L’excusa més comuna que sentim per no aprendre un idioma nou és: “no tinc prou temps”.

Avui dia la gent va molt atrafegada. La teva agenda diària sembla la primera torre de Lego™ que vas fer, amb un munt de coses per fer que et fan trontollar. Potser et vindria bé agafar-te unes vacances. Però, abans de fer-ho, perquè no proves de seguir unes quantes lliçons de Babbel? Cada lliçó dura entre 10 i 15 minuts, el temps ideal per acompanyar-te durant un trajecte en metro, un aperitiu al migdia o una copeta de vi després de la feina durant aquella estoneta només per a tu tan merescuda.

4. Han rebut guardons gràcies a la seva constant innovació

Babbel no és un llibre que compres i després llegeixes (o ignores), i no et cal esperar a la pròxima edició per disposar d’actualitzacions i millores. Tot el que aprens als cursos està adaptat per optimitzar-ne l’efectivitat. I es pot fer amb la teva ajuda explícita o implícita. Què vol dir això? Doncs que de vegades ens adonem que un percentatge alt dels alumnes tenen dificultats en un moment concret i, per tant, treballem per fer-ho més entenedor, o bé ens envies un correu electrònic amb un suggeriment, i arriba directament als nostres lingüistes i experts en idiomes. Això sí que és servei!

Tot això pot semblar poc, no? Un toquet aquí, un ajust allà. Però, i les coses més importants? Amb la col·laboració d’algunes de les ments més brillants en l’àmbit de la tecnologia educativa, Babbel s’esforça per mantenir-se a l’avantguarda de la innovació, fins al punt que la revista Fast Company ens va guardonar amb el títol d’empresa més innovadora en educació l’any 2016.

5. Creen cursos divertits i senzills

Tots som capaços d’aprendre un segon, tercer o fins i tot un quart idioma, però sovint ens posem a fer-ho d’una manera incorrecta, obrint diccionaris a la lletra A i fent-nos enrere en arribar a la B, o bé assumint que el nostre primer fracàs comunicatiu es repetirà en tots els intents futurs. Babbel predica la idea de poc i sovint, amb una oferta variada de lliçons interessants que et mantenen motivat i potencien les teves aptituds de llegir, escoltar, escriure i parlar. La convenient introducció i repetició de vocabulari nou i explicacions de gramàtica garanteix que avancis constantment i mai et sentis aclaparat.

Actualment, l’app de Babbel encara no està traduïda al català, per això et recomanem que la descarreguis en espanyol. D’aquesta manera tindràs al teu abast la selecció d’idiomes per aprendre més àmplia possible. Per exemple, si utilitzes l’espanyol com a idioma de l’app, podràs aprendre 13 idiomes en total, com ara l’anglès, l’alemany, el francès i el rus!

A punt per començar? Tria l’idioma que vulguis aprendre aquí
Comença a aprendre ara mateix!
Compartir: